2 thoughts on “Camí de sant Jaume

 1. Quant sigui possible un grup d’amics volem fer el Camí de Sant Jaume, des de Llança/El Port de la Selva/…

  Per aquesta raó, agrairíem ens informessin sobre les condicions en què es troba el mateix, senyalització, llocs per dormir, etc., és a dir, tota aquella informació que és d’interès a la nostra comesa.

  Així mateix, seria adient disposar d’aquest aclariment en suport paper, si fos possible.

  Agraint per endavant la seva col•laboració i informació, salutacions,

  1. Malauradament, no podem informar-vos d’aquestes qüestions, principalment perquè en aquests moments, a causa del covid19, no sabem com estarà el tema dels allotjaments. En general, el web de fotosenderismo penja els itineraris per a maquinari GPS, tant al mateix web com a Wikiloc, i fa petites ressenyes donant una visió general de la sortida, destacant dificultats quan es considera que hi són. A més a més, acostuma a acompanyar cada sortida amb tot una galeria de fotos perquè tothom es faci una idea del que es trobarà. Pel que fa al camí, no hi ha cap mena de dificultat i està molt ben marcat, però en tot cas, us recomano que visiteu aquest web perquè està especialitzat en el tema i us donaran una informació integral sobre tot el que necessiteu : http://www.camisantjaume.com/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Enter Captcha Here : *

Reload Image

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable Eduard Serra Giménez.
 • Finalidad  Moderar los comentarios. Responder las consultas.
 • Legitimación Su consentimiento.
 • Destinatarios  http://www.masbaratoimposible.com/.
 • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Next Post

AVISO IMPORTANTE

Sobre la responsabilidad de fotosenderismo Fotosendersimo.com no se hace responsable de los posibles accidentes que se produzcan en el seguimiento de los recorridos, ya que algunos tracks discurren por terrenos difíciles y abruptos, y es facultad de cada senderista o ciclista valorar la dificultad del terreno, las condiciones climáticas, su propia preparación física, técnica, etc.. También es previsible que las […]
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad