Camí de sant Jaume

Puede que también te guste...

2 respuestas

 1. Pepe dice:

  Quant sigui possible un grup d’amics volem fer el Camí de Sant Jaume, des de Llança/El Port de la Selva/…

  Per aquesta raó, agrairíem ens informessin sobre les condicions en què es troba el mateix, senyalització, llocs per dormir, etc., és a dir, tota aquella informació que és d’interès a la nostra comesa.

  Així mateix, seria adient disposar d’aquest aclariment en suport paper, si fos possible.

  Agraint per endavant la seva col•laboració i informació, salutacions,

  • Eduard dice:

   Malauradament, no podem informar-vos d’aquestes qüestions, principalment perquè en aquests moments, a causa del covid19, no sabem com estarà el tema dels allotjaments. En general, el web de fotosenderismo penja els itineraris per a maquinari GPS, tant al mateix web com a Wikiloc, i fa petites ressenyes donant una visió general de la sortida, destacant dificultats quan es considera que hi són. A més a més, acostuma a acompanyar cada sortida amb tot una galeria de fotos perquè tothom es faci una idea del que es trobarà. Pel que fa al camí, no hi ha cap mena de dificultat i està molt ben marcat, però en tot cas, us recomano que visiteu aquest web perquè està especialitzat en el tema i us donaran una informació integral sobre tot el que necessiteu : http://www.camisantjaume.com/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

6 + 1 =

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable: Eduard Serra Giménez.
 • Finalidad:  Moderar los comentarios.
 • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
 • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a http://www.masbaratoimposible.com/ que actúa como encargado de tratamiento.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad