Hemos instalado un nuevo contador de visitas

Eduard

Desde el 20 de enero de 2020 hemos puesto en marcha un nuevo contador de visitas. Esta vez hemos utilizado el plugin WPS Visitor Counter. Esperemos que funcione bien (de momento lo hace de forma totalmente satisfactoria) y que nos podamos ya olvidar de este tema.

Comunicado 07/02/2020

Hemos instalado un nuevo contador de visitas

Desde el 20 de enero de 2020 hemos puesto en marcha un nuevo contador de visitas. Esta vez hemos utilizado el plugin WPS Visitor Counter. Esperemos que funcione bien (de momento lo hace de forma totalmente satisfactoria) y que nos podamos ya olvidar de este tema.

Next Post

La Garrotxa. Viquipèdia

La Garrotxa és una comarca gironina prepirinenca que limita amb les comarques del Ripollès, Osona, la Selva, el Gironès, el Pla de l'Estany, l'Alt Empordà i el Vallespir. Té una extensió de 735,39 km² i una població de 55.439 habitants (2010).[1] Comprèn l'alta conca del Fluvià i les capçaleres dels rius Brugent i Llémena. El nom "garrotxa" significa terra aspra, trencada, de mala petja. Possiblement aquesta comarca agafa el nom d'aquesta paraula, ja que el seu relleu és molt muntanyós, amb bells paratges com els que es troben a la zona volcànica d'Olot, capital de la comarca, de gran interès geològic i natural.
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad